"Levande på Grönan" etta på DVD-listan

DVD-albumet "Levande på Grönan" släppt av Atenzia Records gick direkt upp på förstaplatsen v45 över Sveriges bäst säljande DVD-album. DVD:n innehåller den ocensurerade spelningen på Gröna Lund 1993 samt aldrig tidigare sett bonusmaterial. Eddie är fortfarande, tio år efter sin död, kung över försäljningslistorna! Var du på Gröna Lund denna sommarkvällen 1993 och vill återuppleva en höjdpunkt i ditt liv eller missade du av någon anledning denna legendariska spelning med Eddie Meduza, det spelar ingen roll vilken anledning du har grejen är att Eddie var i högform under detta gig och hade tre trummisar, två gitarrister och en basist. Mer eller mindre alla klassiker levererades inför en extatisk publik och nu släpps den på DVD med bonusmaterial och självfallet utan censur.

”Eddie Meduza – Levande på Grönan 1993″ går att förbeställas på Ginza.se, gör du detta innan releasedatumet som är 30 Oktober skickas den fraktfritt och du har den på releasedagen!
Låtlista:
1. Gasen i botten
2. Glasögonorm
3. Hakan
4. Såssialdemokraterna
5. Summertime blues
6. Bonnatwist
7. Terylenbyxor
8. Volvo
9. Norrmän (norwegian boogie)
10. Jag vill ha en brud med…
11. Punkjävlar
12. Mera brännvin
13. Timber
14. Hemoröjder i mitt rövhål
15. Route 66

http://www.sverigetopplistan.se/

Är det möjligt mycket tid åt att tala om vad levitra 10 mg var ett intressant alternativ. Men detta är inte alltid fallet.

Nyhetsbrev

Kommande Gig

No upcoming event for this category

Några länkar till media

TV4 Växjö
P4 Kronoberg
PP3 (rikssändning)

Smålandsnytt (SVT regionalt)
Titta på denna! Tyvärr är den här versionen inte ljudmixad och utan texter men den riktiga är det! Annars skiljer dom sig inte åt! :-)
RUNKABALL titt ipod u text.mp4

Sveriges Radio dödskallemärkte hans skivor, men han var en rockartist som slog publikrekord efter publikrekord under folkparksturnéerna på tidigt 80-tal under namnet Eddie Meduza. Errol dog 2002 vid 53 års ålder efter en minst sagt krokig väg i underhållningsbranschen.
Läs och hör mer här