Till ALLA EDDIE FANS

Här är en RIKTIG bomb för alla Eddie Meduza fans!!

Artikelnr: 445636

Klicka för att läsa mer på Ginza
Eddies son, Anders "Welen" Norstedt har plockat fram ett gäng VHS:er som han och sin än mer galne far - Eddie Meduza spelade in under 80-talet och som nu äntligen för första gången ser dagens ljus för allmänheten!


Frågan är om Eddie varit mer galen och rolig än han är på denna DVD. Sketcher varvas med låtar. Ibland är Eddie själv. Ibland sjunger de ihop. Alltid är de fullständigt vansinnigt roliga, galna och hämningslösa.
Kärleken mellan far och son går inte ta miste på. Eller om nu en 14-åring som håller i en mick som ens far pruttar i nu är kärlek. Deras skratt efteråt är i alla fall kärleksfullt. Ja det är slutet på den sketchen. Vi skall inte avslöja resten.

Men det är mer. Riktiga Eddie-sketcher. Rocknroll-låtar som är både bra och vansinniga. En sketch när han ska mörda Welen i skogen med en fogsvans. Ja allt går givetvis inte att nämna här.
Det enda som kan sägas att det som vi redan nämnt är totalt galet, roligt, vansinnigt, hysteriskt och med en otroligt stor portion kärlek och samspel mellan far och son vilket är otroligt kul att se.

- Att filma och spela in var det enda sättet att umgås med Farsan säger Welen. Hade man en kamera i näven så gick han bananas och gjorde otroligt roliga och sjuka grejer. Samma sak när han hade filmkameran i sin näve. Han älskade sin kamera.

Nu är allt alltså samlat i ett unikt tidsdokument när Eddie var som roligast. Som om att ett fan av The Beatles skulle få en ny skiva inspelad 1967. Tja ungefär så är det här materialet för ett Eddie-fan.

 

Nyhetsbrev

Kommande Gig

No upcoming event for this category

Några länkar till media

TV4 Växjö
P4 Kronoberg
PP3 (rikssändning)

Smålandsnytt (SVT regionalt)
Titta på denna! Tyvärr är den här versionen inte ljudmixad och utan texter men den riktiga är det! Annars skiljer dom sig inte åt! :-)
RUNKABALL titt ipod u text.mp4

Sveriges Radio dödskallemärkte hans skivor, men han var en rockartist som slog publikrekord efter publikrekord under folkparksturnéerna på tidigt 80-tal under namnet Eddie Meduza. Errol dog 2002 vid 53 års ålder efter en minst sagt krokig väg i underhållningsbranschen.
Läs och hör mer här