INSTÄLLT EVENT

cancel

Hejsan alla Eddie Meduza fans, kompisar och alla Ni som löst biljetter till Gk. Jag har i natt legat sömnlös efter vad som hände på Göta källare i lördags.
Det känns olustigt , man mår inget vidare efter bearbetning över vad som hände. Min lust, ork ,glädje, festligheter fick sig en ordentlig törn i händelsen och att sedan att hylla Min husgud Eddie Meduza i samma lokaler med ett kommande arrangemang känns som totalt noll !

SKANDALEN KAN SES HÄR
https://www.facebook.com/johnny.johansson/videos/10154153281693963/

Så mycket tid, kraft man lägger ner för att arrangera saker för folk skall ha det kul, med Band , Artister mm - Då vill man INTE offra liv och lem för folk skall ha skoj på krogen.

Det känns verkligen trist i mitt hjärta att ställa in detta men jag tar detta beslut här och nu. Jag anser att saftey first, dels för mig, men framför allt för artister och familjen som skall vara på plats. Därför ställer jag in min hyllning till mångas stora man Eddie Meduza den 14 januari 2017 och ber er att respektera mitt beslut. Mvh Peter

 

Ps .Biljetterna som är köpta , återbetalas av biljettbolaget. ds

safety

Nyhetsbrev

Kommande Gig

No upcoming event for this category

Några länkar till media

TV4 Växjö
P4 Kronoberg
PP3 (rikssändning)

Smålandsnytt (SVT regionalt)
Titta på denna! Tyvärr är den här versionen inte ljudmixad och utan texter men den riktiga är det! Annars skiljer dom sig inte åt! :-)
RUNKABALL titt ipod u text.mp4

Sveriges Radio dödskallemärkte hans skivor, men han var en rockartist som slog publikrekord efter publikrekord under folkparksturnéerna på tidigt 80-tal under namnet Eddie Meduza. Errol dog 2002 vid 53 års ålder efter en minst sagt krokig väg i underhållningsbranschen.
Läs och hör mer här